Palvelut

Opuksen monipuolinen palvelutarjonta helpottaa asiakkaiden arkea ja toivottaa vieraat lämpimästi tervetulleiksi.

Arki rullaa.

Kaikki huomioitu.

Laaja

palvelutarjonta

Aulapalvelut

Opuksessa on kaksi asiakkaita ja vieraita palvelevaa aulaa. Opus 2:ssa sijaitseva aula palvelee talon 1 ja 2 asiakkaita sekä vieraita ja Opus 3 taloa palvelee oma aula.

Lämmin 440 paikan parkkihalli

Lämpimästä 440 ajoneuvon parkkihallista ei tila lopu asiakkailtamme ja heidän vierailtaan. Lyhyempää paikoitusta varten on runsaasti kadunvarsipaikkoja Opuksen edustalla ja ympäristössä.

Kuntosali 24/7

Tasokkailla kuntosalilaitteilla varustettu kuntosali sijaitsee Opus 3:n viidennessä kerroksessa, jossa on myös laajat puku- ja peseytymistilat sekä saunat.

Autopesu

Auton ulko- ja sisäpesut sekä renkaiden vaihdot ja pienet huoltotyöt on mahdollista hoitaa kätevästi työpäivän aikana Opus 3:n parkkihallissa sijaitsevassa autopesussa.

Hieronta

Opus 3:n aulan takana toimii Herttoniemen Hieronta, joka tarjoaa kenties Herttoniemen parasta hierontapalvelua apuna käyttäen mm. kuumia kiviä, imukuppeja ja sähköhoitoa, aina yksilöllisesti tarpeen mukaan.

Sauna

Sauna- ja kokousosasto sijaitsee Opus 2:n ylimmässä kerroksesssa, jossa yhdistyy saunaosasto ja modernilla kokoustekniikalla varustettu kokoustila. Tilavalla terassilla on myös avattavat parvakelasit ja säteilylämmittimet.

Hammashoito

Opushammas palvelee Opus 3:n katutasossa ammattitaidolla ja kokemuksella. Korkeatasoinen ja kattava palveluvalikoima mahdollistaa aina tarkoituksen mukaisen hoidon.

Toimistopalvelut

Kultakalatkaan eivät jää ilman ruokaa

Me olemme Opuksessa teitä varten. Jokaisen asiakasyrityksen tarpeet ovat erilaiset ja löydämme aina ratkaisun, jotta teidän työpäivänne olisivat parempia ja voitte keskittyä rauhassa vain omaan liiketoimintaanne. 

Aulapalveluiden lisäksi voidaan sopia esimerkksi seuraavien toimistopalveluiden hoitamisesta: postituspalvelut, viherkasviratkaisut, ID-kortit tai vaikka kultakalojen ruokinta loma-aikaan.

Kysy lisää
aula1-2@opusbusinesspark.fi
Soita 0300 472 375

Vuokrattavia
neuvottelutiloja 4-80 hlö

ja saunatilat

Vuokrattavat neuvottelutilat Opus 2 ja Opus 3:n ensimmäisissä kerroksissa ja niitä voi varata niin Opuksen asiakkaat kuin ulkopuolisetkin tunti- tai päiväveloituksella. Neuvottelutiloissa on valmiina videotykki tai näyttö, valkokangas ja valkotaulu. Saunatiloissa on mahdollistaa yhdistää työ ja rentoutuminen upeisiin maisemiin Opus 2:n ylimmässä kerroksessa. Auditoriossa onnistuu tilaisuudet isollekin porukalle. Kokoustilahinnastoon voit tutustua täältä.

Vain Opuksessa

Berner shop

Berner Shopissa on myynnissä laaja valikoima kosmetiikkatuotteita, päivittäistavaroita, autonhoitotarvikkeita, lastentarvikkeita, hyvinvointituotteita, kumisaappaita ja elintarvikkeita. Maksuvälineenä käyvät yleisimmät pankki – ja luottokortit.

Yhteystiedot
Hitsaajankatu 24, 00810 Helsinki
bernershop@berner.fi
berner.fi

Aukioloajat
Berner Shop on avoinna ke-pe klo 10-16 (suljettu lounaan ajan 12–12.30)

Poikkeusaukioloajat 2024:

27.3.– 29.3.2024 Pääsiäisloma (ke-pe)
1.5.2024 Vappupäivä (ke)
9.5.2024 Helatorstai (to)
17.6.–13.8.2024 Kesäloma
6.12.2024 Suomen itsenäisyyspäivä (pe)
20.12.2024–7.1.2025 Joululoma
8.1.2025 Shop avaa klo 10 (ke)

Aulapalvelut

Aulapalvelu räätälöidään jokaiselle asiakkaalle sopivaksi kokonaisuudeksi ja se kattaa kaikki vieraiden vastaanottoon ja aulan turvallisuuteen liittyvät tehtävät. Aulat tarjoavat myös apua arjen rutiineihin ja muihin erikseen sovittaviin tehtäviin. Lisäksi aulapalvelijat huolehtivat vieras- ja kulunvalvontajärjestelmien hallinnasta.

Lämmin 440 paikan parkkihalli

Opuksen pysäköintijärjestelyjä hoitaa pysäköintioperaattori. Tämän ansiosta pystymme tarjoamaan kaikille asiakkaillemme sopimuspaikoitusta ja heidän vieraille tilaa lyhytaikaispaikoitukseen. Pysäköinti on helppoa ja ongelmatonta niin Opuksen asiakkaille kuin heidän vierailleen. Parkkihalleista on kätevä hissiyhteys toimistokerroksiin.

Kuntosali on aina avoinna

Opuksen kuntosali on varustettu tasokkailla kuntosalilaitteilla, ja sen ohessa ovat tasokkaat puku- ja peseytymistilat sekä saunat. Kuntosalitilat sijaitsevat Opus 3:n viidennessä kerroksessa. Kuntosalisopimuksen tehneiden yritysten henkilökunta voi käyttää kuntosalia vapaasti ympäri vuorokauden, viikon jokaisena päivänä.

Kuntosalin puku- ja peseytymistilat tarjoavat myös työmatkapyörälijöille mahdollisuuden peseytyä ennen työpäivän aloitusta.

Autospa Opus 3

Uudenmaan Autospa autopesu palvelee Opuksessa työskenteleviä asiakkaita työpäivän aikana. Pesulan löydät Opus 3:n parkkihallista. Täyden palvelun autopesula tarjoaa auton käsinpesut, sisäpuhdistukset, vahaukset, pinnoitteet sekä tuulilasin korjaukset ja vaihdot. Palveluihimme kuuluu lisäksi renkaiden vaihto, -säilytys ja -myynti.

Varaa aika soittamalla +358 45 8496 306

Varaa aika autospaopus.fi

Saunatilat

Opus 2:n ylimmässä kerroksessa on yhdistetty sauna- ja neuvottelutila, jonka yhteydessä on myös viihtyisä terassi. Kokouspöydän ääreen mahtuu 12 henkilöä ja saunatiloihin 18 henkilöä. Tilat on varustettu moderneilla näytöillä sekä kauittimilla.